lichess.org

SV Schaakhuis

26 members
Dit team is bedoeld voor betalende Schaakhuisleden. SV Schaakhuis is de Haagse schaakvereniging die externe competitie speelt in het gelijknamige Haagse schaakcafé: "Schaakhuis En Passant".
Voor meer informatie over club en café, check: schaakhuis.nl/

Aanstaande vrijdag 15 mei, vanaf 20h, zal ons lid, grootmeester Michael Prusikin (FIDE: 2549), hier op lichess een online simultaan geven voor de eerste 25 leden van dit team die zich aanmelden: lichess.org/simul/HiENgNLV

Nog geen lid van het Schaakhuis en toch zin om mee te doen? Geen probleem. Op voorwaarde dat je al lid bent van een andere bij de HSB en/of KNSB aangesloten vereniging, kun je - tijdelijk - tientjeslid worden tot het einde van het kalenderjaar. Je kunt dan deelnemen aan activiteiten zoals deze. Helaas zullen de komende tijd alleen nog online activiteiten mogelijk zijn.

Het goede nieuws: een legertje vrijwilligers onder aanvoering van Evert Roeleveld benut de huidige periode van Corona-sluiting voor een grondige renovatie! Op termijn opent er dus een nieuw en verbeterd Schaakhuis aan de Looijerstraat 1, zodat daar ook weer de reguliere activiteiten (eerste zaterdag van de maand snelschaaktoernooi) en vele bijzondere evenementen onder verbeterde omstandigheden plaats kunnen vinden.

Aanmelden als dubbellid kan bij secretaris Tjomme Klop: tjomski@hotmail.com
Een regulier lidmaatschap (inclusief lidmaatschap van HSB en KNSB) kost overigens slechts €75,- per jaar.

Er is ook een lichess-team voor een ieder die het schaakcafé "Schaakhuis En Passant" (de stichting) een warm hart toedraagt en voor stamgasten van het schaakcafé om online met elkaar contact te maken. Dit team heet simpelweg: "Schaakhuis".
Location: Looijerstraat 1, Den Haag
Reconnecting