lichess.org

Schaakhuis

14 members
Voor alle stamgasten van het Schaakhuis 'En Passant', het unieke schaakcafé in Den Haag, of meer in het algemeen, iedereen die zich verbonden voelt met het Schaakhuis.

Schaakhuis 'En Passant' is in 1995 opgericht en heeft als doel het schaakspel in al z’n facetten te bevorderen en te promoten op een non-commerciële en zelfstandige basis. Een aantal vrijwilligers organiseren met regelmaat schaaktoernooien, waar zowel de georganiseerde als niet georganiseerde beginnende en geoefende schaker aan mee kan doen. Onder het genot van een drankje wordt het edele spel door “beginners”, “gevorderden” en “kenners” van alle nationaliteiten besproken en beoefend.

Dat er in het schaakhuis niet alleen geschaakt wordt blijkt wel uit het feit dat er bijna dagelijks op een leuke, sociale manier alle wereldse problemen besproken en opgelost worden.

Voor betalende leden van de gelijknamige schaakclub is er ook een lichess-team, dit team heet: "SV Schaakhuis", voor SchaakVereniging Schaakhuis. lichess.org/team/sv-schaakhuis
Wie wil meedoen aan online activiteiten van SV Schaakhuis, moet lid zijn van dat lichess-team.

Voor meer informatie: www.schaakhuis.nl
Location: Den Haag

Forum

CafepraatTrilveen •

Whow.... ik zie het nu pas. Nou ik weet wel een topic: Kom maar op met de adviezen: Het maken van een lekkere soep!

Cafepraathorst •

Haha, schitterend dit! Het staat er al een maand op, zie ik. Goed initiatief, Deempie. Benieuwd of er gebruik van gemaakt gaat worden.

Cafepraatredeemer79 •

Hier kan gesproken worden over van alles, zolang het maar niet teveel te maken heeft met schaken. Wereldleiders, lokale leiders, problemen, oplossingen, kansen, bedreigingen, filosofie, (on)zin..

Schaakpraatredeemer79 •

Een mooie partij, een mooie opening, een goed schaakboek, de beste schaker ooit, schaakgrootmeesters, schaakengines.. Alles kan hier besproken worden, zolang het te maken heeft met schaken. Have fu

Schaakhuis Forum »
Reconnecting