lichess.org

Turne Per Shqitparet, me Leke

1 member

Team leader: Training88

Recent members

Ky eshte 1 grup ku do perpiqemi te organizojme turne me leke per te ndihmuar ne rritjen e nivelit te shahut mbare-kombetar dhe per tu kenaqur te gjithe. Hyrja ne cdo turne do jete vetem $5 ndersa cmimet do jene $100 te garantuara te ndara: 50/30/20. Koha si fillim mendojme ta bejme 5 min blitz per person. Per me shume informacion ju lutem bashkangjituni grupit. Faleminderit, dhe shpresoj t'ju shof se shpejti :).
Location: Albania

Forum

Turne Per Shqitparet, me Leke forumLichess •

Welcome to the Turne Per Shqitparet, me Leke forum! Only members of the team can post here, but everybody can read.

Turne Per Shqitparet, me Leke Forum »
Reconnecting