lichess.org

Herfstschool 2022

8 members

Stichting Schaakweek organiseert in de herfst Schaakweek Herfstschool 2022 voor jeugd t/m 18 jaar op alle niveaus. Alles volledig online, met behulp van Zoom, Lichess en Twitch. Zie ook https://schaakweek.nl

Herfstschool: 12-13 november

Update: dit zijn de nieuwe data (de oude data 24-28 oktober komen te vervallen)

De interactieve lessen zijn zoals gebruikelijk dagelijks van 13.00-17.00 uur (met tussendoor pauzes) en worden gegeven door IM Nico Zwirs en IM Merijn van Delft. Centraal in de lessen staat, naast nieuwe dingen leren, plezier in het schaken en zelf dingen uitproberen. De rode draad in dit derde seizoen is de elementen van de strategie en bij de Herfstschool is het thema goed paard vs slechte loper.

We organiseren een toernooitje op zaterdagavond van 19.00-20.30 uur en dat streamen we op https://twitch.tv/schaakweek. Voor de ouders van de deelnemers bestaat de mogelijkheid om een individueel gesprek over coaching met Karel van Delft in te plannen.

Je kunt je inschrijven per dag. Deelname aan de lessen kost 25 euro per dag (inclusief eventueel coachingsgesprek). Als je interesse hebt om mee te doen, kun je ons mailen via merijn@schaakweek.nl of nico@schaakweek.nl. Het toernooitje is gratis en open voor iedereen.

Toernooi (zaterdag 12 november): https://lichess.org/tournament/a3q4HmAN

Tournaments

Goed paard vs slechte loper Arena5+3 • Blitz • Thematic • Casual • 35mInner team
6
Reconnecting