lichess.org
Donate

NOSBO Open - Stap 0 en 1

18 members

Je kunt lid worden van dit team als je geboren bent in 2002 of later, in Nederland woont én nog NIET het diploma voor Stap 2 gehaald hebt (*). Je hoeft niet lid te zijn van een schaakclub. Als je nog niet het diploma voor Stap 2 hebt, maar toch meer uitdaging wilt, meld je dan aan bij: https://lichess.org/team/nosbo-open-stap-2-en-hoger

Geef bij de aanmelding je voor- en achternaam op, je geboortejaar, je hoogste behaalde stappendiploma en de (eventuele) schaakclub waarvoor je speelt.

❗ LET OP: doe dit alleen als je ouder of verzorger dit goed vindt, want deze gegevens kunnen op de site van de NOSBO (de Noordelijke Schaakbond, www.nosbo.nl) gepubliceerd worden bij de toernooi-uitslagen.

❗ Fair play
Belangrijk bij online schaak is dat je geen enkele hulp van anderen mag hebben tijdens je partij en ook niet van een schaakprogramma. We vertrouwen erop dat iedereen zich hieraan houdt. Lichess doet zelf controles of iemand valsspeelt. Wij volgen hierin het oordeel van Lichess, ook al kunnen we niet 100% zeker weten of Lichess het juist heeft. Dus mocht Lichess aangeven dat iemand vals heeft gespeeld en daarom diegene uit de uitslag halen en het account sluiten, dan hebben wij hier geen invloed op en mengen we ons hier niet in.

(*) Voor meer informatie voor de Stappenmethode, zie https://www.stappenmethode.nl


Tournaments

Stap 0 en Stap 1 - Arena7+5 • Rapid • Rated • 1h 20mInner team
7
NOSBO Open - Stap 0 en 110+3 • Rapid • Rated7 rounds Swiss
12