lichess.org

DOS

12 members

DOS er skakklubben, som forsøger at kopier mange af de gode elementer en rigtig fysisk skakklub tilbyder deres medlemmer. Vi vil forsøge at få iværksat holdskak, som betyder at vi udfordrer en anden online klub til en match eller måske endda flere på samme tid. En gang årligt vil vi afholde et klubmesterskab i lyn- og hurtigskak. Og måske skal vi også se hvem af os, der er bedst til Fischer Random.

Skakklubben er især noget for dig, hvis du elsker konkurrenceskak. Vi vil komme til at afholde mindst 100 turneringer om året. Primært lynskak. For at gøre det ekstra spændende, så giver vi dig mulighed for, at du kan få en simpel profilside. På din profilside indsætter vi din digitale præmie, eller giver dig en digital gave som belønning for aktiv turneringsdeltagelse, aktiv skribent i klubbladet eller noget helt tredje. Hvordan ser sådan en simpel profilside så ud - det kan du se her: https://docs.google.com/document/d/1r4nJqZux4IfuRrd6p8b8olKmGgFAtjj096JYRJpqVYA/edit?usp=sharing

Der er ingen krav til at du skal være medlem af Dansk Skak Union for at være med i klubben eller forpligtelse om, at du skal være det i fremtiden. Mange af os er det dog og har været det i mange år.

Hvis du synes vi ikke tilbyder turneringer nok, så kan du besøge https://www.facebook.com/groups/danskeonlineskakturneringer - som er en del af DOS og måske kan du være heldig, at andre online skakklubber har lagt en indbydelse ind som begivenhed. Fra tid til anden, vil der komme et nyhedsbrev i facebook-gruppen som svarer nogenlunde til et klubblad i en offline skakklub.

Her kan læse det første nyhedsbrev/klubblad. Det kommer til at handle om klubbens medlemmer og turneringer, men også noget om andre danske online turneringer.

https://smallpdf.com/shared#st=ca1011c6-e65a-488d-b54a-83ecd6925e72&fn=nr1.pdf&ct=1590745177310&tl=share-document&rf=link

Tournaments

WEEKEND GRAND PRIX - Afd 35+0 • Blitz • Rated3 rounds swiss
5

Forum

DOS forumLichess •

Welcome to the DOS forum! Only members of the team can post here, but everybody can read.

DOS Forum »
Reconnecting