lichess.org

Vuodenvaihde 2020-2021

Kysymys joukkueiden johtajille. Mitä tehdään seuraavien perjantaiden kanssa:

25.12. Pelataanko normaalisti ensimmäisenä joulupäivänä, siirretäänkö esimerkiksi lauantaille vai jätetäänkö kokonaan pois?
01.01. Pelataanko normaalisti uudenvuodenpäivänä, siirretäänkö esimerkiksi lauantaille vai jätetäänkö kokonaan pois?

Toivon molempiin kysymyksiin selkeitä vastauksia viimeistään 18.12. mennessä, jotta kyseisenä perjantaina asiasta voi tiedottaa pelaajille.

Mielestäni ei kannata jättää pelaamatta, koska Jouluna on paljon luppoaikaa. Joulupäivän pelit siirtäisin lauantaille, uudenvuoden 1. perjantaina voitaisiin pelata. - Markku HeinSk

Mielestäni 25.12. kannattaisi pitää taukoa, koska jouluna ihmisillä on paljon muuta tekemistä. Uudenvuoden pelit voitaisiin siirtää lauantaille 2.1.

Mielestäni ei kannata jättää pois kumpaakaan, ihan sama siirretäänkö vai ei.

Tuskin on suurta väliä oman joukkueen innostuksen kannalta, kuitenkin muutama pelaa, useimmat eivät.
Mutta jos jotain pitää ehdottaa, niin ihan omien aikataulujen pohjalta Poikasen ja XtraSensorin yhdistelmä: 25.12. -> 26.12. & 1.1. -> 2.1.

Meille sopisi parhaiten se, että siirretään molemmat turnaukset lauantaille (25.12. -> 26.12. ja 1.1. -> 2.1.). Mikäli nuo pelataan joulupäivänä & uv-päivänä, emme luultavasti saa joukkuetta kasaan.

Mielestäni 25.12. kannattaisi pitää taukoa, koska jouluna ihmisillä on paljon muuta tekemistä. Uudenvuoden pelit voitaisiin pelata normaalisti pe 1.1 tai siirtää lauantaille 2.1.
Itselläni on muita suunnitelmia joulun ajaksi ja en varmasti pelaisi. Joukkueelta en ole kysynyt, mutta ylenpalttista aktiivisuutta en ole havainnut edes normaaleina perjantai-iltoina.
MHamina/JyS

Jouluna ja tapanina voi tosiaan olla hankala saada joukkueita kasaan, mutta uudenvuodenpäivä on varmaan monelle hyvä pelipäivä. 2.1. lauantai voi olla taas hankalampi ilta.
Joulupäivälle ja/tai tapanille voisi järjestää henkilökohtaisia turnauksia niin pahimmatkaan addiktit eivät saa vieroitusoireita.

Raahessa on perinteisesti pelattu tapanina kerholla blixtit, kun muualle muuttaneita "vanhoja raahelaisia" on kaupungissa ja lähialueen (pari vuotta sitten jopa 2 italialaista junioria, jotka olivat Vihanissa sukuloimassa) pelaajiakin osallistuu, mutta tänä vuonna turnaus on luonnollisesti koronan takia peruttu.

Vakiopäivä ympäri vuoden, siis perjantai ... myös jouluna ja uutena vuonna.
Minun mielestäni MEGA ja FARMI pelataan täyslukuisina, siis 10 joukkuetta. IMPIVAARAaan jää loput ... olkoon vaan alle 10. MEGAssa joukkueiden koko 4 pelaajaa, FARMI ja IMPIVAARA 3. Kaksi alinta putoaa ja kaksi ylintä nousee. Vakiopäivä ympäri vuoden, siis perjantai. Ne pelaa jotka pääsee. Uudet tulokkaat aloittavat IMPIVAARAssa. ja nousevat sieltä. .IMPIVAARA liigassa on jo nyt Hartola ja Porvoo. Ihan tarpeeksi näin aluksi.

This topic has been archived and can no longer be replied to.

Reconnecting