lichess.org

Turneu Faleminderit Kukës

Turneu tradicional i cili mbahet për 15 vite me rradhë, në mes të shahistëve nga Kukësi dhe Prizreni me moton "Faleminderit Kukës, do të vazhdojë traditën por kësaj rradhe do të zhvillohet online dhe ka të drejtë çdo shahistë për pjesëmarrje, Turneu zhvillohet me 27.09.2020, e Diel në ora 20:00
Organizator: KSH.Prizreni - Prizren Sistemi i garave: 11 xhiro/ 3 min + 2 sec.

Shpërblimet: 5 vende të para do të shpërblehen, me kupë dhe medalje.
Ju dëshiron suksese!
KSH.Prizreni

This topic has been archived and can no longer be replied to.

Reconnecting