lichess.org

Telefoontje

Ik ben er achter, als ik mijn muis erop houd, staat er 'Voice chat' :o...

@cleancup Als je vloeiend Engels spreekt kun je in dit topic terecht mocht je vragen hebben over de nieuwe voice chat-functie: lichess.org/forum/lichess-feedback/lichess-voice-chat
Bij gebrek aan Engels, post ze gewoon hier en iemand kan je vast wel helpen :-)

Voice chat komt met name van pas als je een van je internetvrienden bepaalde concepten van het spel wilt uitleggen, samen interessante posities wilt bespreken die tijdens jullie potje ontstaan, of gewoon ouderwets wat wilt kletsen en lol wilt hebben terwijl je speelt. Let wel op dat jullie beiden de voice chat aan moeten hebben staan om een verbinding tot stand te brengen. Veel plezier ermee!

Bedankt voor deze uitgebreide reactie! Ik zal volgende keer beter rondkijken, had nog niet gezocht. Leek me ook leuk wat NL'ers te ontmoeten. Engels is echter geen probleem. Nog tips om beter te worden in schaken?

Geen probleem! Er zijn weliswaar aardig wat mensen lid van dit team maar veel activiteit is er helaas niet in de fora. Wat je laatste vraag betreft: stuur me maar een uitnodiging voor een correspondentie-potje, dan kunnen we wat uitgebreider praten en wat tips en gedachtes over het spel uitwisselen :-)

This topic has been archived and can no longer be replied to.

Reconnecting