lichess.org
Donate

Toernooi met passwoord

Hoe zet ik een passwoord op een toernooi ?
Dit omdat alleen een bepaalde groep mee mag spelen.

Als je bedoelt voor je eigen team, dan vind je dat in de team pagina na aanklikken Team Tournament op de openende pagina Start een nieuw toernooi als je onderaan onder Geavanceerde instellingen ondanks de waarschuwingstekst klikt op Toon uitgebreide instellingen, dan openen extra velden waaronder het veld om een wachtwoord op te geven. Succes.
Zandbelt, Bedankt voor je antwoord. Inmiddels is het me gelukt om een team aan te maken en geef ik gewoon al of niet toestemming. Er zijn nu 2 leden, maar 1 van de 2 was een testpersoon. Hoe verwijder ik die weer?
Niet eerder in verdiept @Bartjedelft maar zo te zien op je teampagina op link INSTELLINGEN klikken, dan krijg je pagina waar je de omschrijving enzo kan aanpassen maar bovenaan weer twee links, linksboven staat dan VERWIJDER IEMAND UIT JE TEAM. (en rechtsboven WIJS EEN ANDERE TEAMEIGENAAR AAN).
Overigens ik weet het niet zeker maar behalve werken met een wachtwoord kan je geloof ik ook besluiten dat alleen degenen die de weblink naar je (arena)toernooi hebben er in kunnen (veel toernooien worden geloof ik ook niet meer op de openbare overzichtspagina getoond).
Ein Passwort ist gar nicht nötig. In den erweiterten Einstellungen gibt es die Einstellungsmöglichkeit "Only members of team"! Dort kann man bestimmen für welches Team das Turnier ist.

Een passwoord is niet nodig. In de geavanceerde instellingen is er de optie "Only members of team"! Daar kun je bepalen voor welk team het toernooi is! Ik hoop dat de vertaling correct is!

This topic has been archived and can no longer be replied to.