lichess.org

Bug!? No graph for analysis or move times in Chrome

Suddenly I get no graphs in analysis or move times in Chrome. I don't have any extensions installed.

Version 83.0.4103.61 (Official Build) (64-bit)
Windows 10 Pro

F12 shows:

Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE lichess1.org/assets/logo/lichess-favicon-192.png

Error while trying to use the following icon from the Manifest: lichess1.org/assets/logo/lichess-favicon-192.png lichess.org/NEFhWHOl/white#43 (Download error or resource isn't a valid image)

Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE lichess1.org/assets/vendor/highcharts-4.2.5/highcharts.js

A cookie associated with a cross-site resource at http://lichess1.org/ was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.
lichess.org/NEFhWHOl/white

@Lumbis How about now, and if not, did the errors in the developer console change?

Now it works! Thanks for the quick fix.

Same bug... How can i fix an empty field in analysis graph? Simple clearing "Application-Storage-Cookies" doesn`t work.

The evaluation profile (graph) is still not visible. I use google chrome.

I use chrome at work and at home with same settings and last updatings. I see graph at home but don`t at work.

This topic has been archived and can no longer be replied to.

Reconnecting